Achiote-piept de curcan la grătar cu roșii, ardei iute și mentă

Achiote-piept de curcan la grătar cu roșii, ardei iute și mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan la grătar Achiote cu roșii, ardei iute și mentă. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 356 calorii, 58G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii, ardei iute japonezi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ruladă de piept de curcan cu ardei iute verzi și Feta, Aripi de pui afumate la grătar cu ardei iute roșii murați, curmale și mentă proaspătă, și Fettuccini cu piept de pui la grătar și roșii coapte De Viță De Vie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 1/2 linguri de pastă de achiote, 1 lingură de ulei și 1 lingură de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați curcanul într-un vas de 13x9x2 inci. Frecați amestecul de achiote pe tot curcanul. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați ardeii iute într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Lăsați să se înmoaie 30 de minute.
6
Scurgeți; aruncați lichidul de înmuiere.
7
Așezați ardeii iute în blender cu restul de 1 1/2 linguri de pastă de achiote și 1/4 cană de bulion de pui. Piure. Tulpina, aruncarea solidelor în filtru. Faceți înainte: bulionul de Chile poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Pentru grătarul cu cărbune, aprindeți 30 de brichete în starterul coșului de fum; se încălzește până la cenușiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți raftul superior de pe grătar și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință pe 1 parte a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se toarnă brichete pe partea laterală a grătarului vizavi de tigaie. Întoarceți raftul la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Pentru grătarul cu gaz cu 2 arzătoare, îndepărtați raftul; Așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință pe 1 parte a grătarului. Întoarceți raftul și grătarul ușor (la foc mediu) pe tigaia laterală opusă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Pentru grătarul cu gaz cu 3 arzătoare, scoateți raftul și așezați 1 tigaie de aluminiu de unică folosință în centrul grătarului. Întoarceți raftul și grătarul ușor pe ambele părți ale tigaiei (nu sub tigaie).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pentru toate grătarele, filetați usturoiul pe frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
14
Așezați usturoiul, roșiile și ceapa pe grătar și gătiți până se rumenesc în pete pe toate părțile, aproximativ 2 minute pentru usturoi și 4 minute pentru ceapă și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
15
Transferați pe suprafața de lucru. Peel și roșii de bază. Tăiați grosolan usturoiul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
16
Așezați curcanul pe raft deasupra tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Închideți capacul; introduceți termometrul în orificiul din capac. Gatiti curcanul pana cand termometrul cu citire instantanee este introdus in cea mai groasa parte a registrelor de San 160 F, aproximativ 1 ora 15 minute, mentinand temperatura interna a gratarului la aproximativ 350 F prin deschiderea si inchiderea orificiilor de ventilatie, Reglarea arzatoarelor de gratar cu gaz sau adaugarea mai multor Brichete fierbinti la gratarul cu carbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
18
Transferați curcanul pe suprafața de lucru; lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
19
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei în oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20
Se adauga usturoiul si ceapa; saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
21
Adăugați bulion de chile, mentă tocată și 2 1/2 căni bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
22
Adăugați roșiile 1 la un moment dat, stoarcerea în oală pentru a zdrobi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe cu capacul ușor întredeschis timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
23
Bateti restul de 1/4 cana supa de pui si masa intr-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
24
Bateti 2 linguri amestec de masa in sos; se amestecă până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute, adăugând mai mult amestec de masa dacă sosul este prea subțire. Se condimentează cu sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
25
Tăiați curcanul cu grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
26
Stropiți o parte din sos, garnisiți cu crenguțe de mentă și serviți, trecând mai mult sos alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista