La domiciliu Cherry Garcian inghetata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 453 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de smântână grea, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Garciană De Cireșe, Înghețata Garciană de cireșe a lui Ben și Jerry, și Înghețată De Cireșe Garcian + Cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați jumătate și jumătate de lapte, zahăr de cană de calibru, sare și fasole de vanilie într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până când zahărul este dizolvat; scoateți din heat.In un castron mediu, amestecați împreună zahărul rămas și gălbenușurile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Suc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți boabele de vanilie din amestecul de lapte și aruncați-le. Aduceți amestecul de lapte doar la foc mic. Folosind o cană de măsurare sau o ladă, turnați încet aproximativ ceașcă de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou, amestecând constant. Continuați să adăugați amestec de lapte, aproximativ ceașcă de la un moment dat până când a fost adăugat totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Polonic
3
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se gătește la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă printr-o sită fină într-un castron mediu. Se amestecă smântâna grea; se lasă să se răcească complet. Se acoperă și se transferă la frigider până se răcește cel puțin 1 oră și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați cireșele într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă țuica și se pune la foc mediu. Braconați ușor cireșele 4-6 minute până abia se înmoaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
7
Se toarnă cremă într-un aparat de înghețată și se procesează conform instrucțiunilor producătorilor. În ultimul minut sau două de procesare, adăugați cireșele scurse împreună cu ciocolata. Continuați procesarea până la setare, dar nu greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
8
Transferați înghețata moale într-un recipient de plastic; congelați cel puțin 3 ore și până peste noapte.