Acasă Cherry Garcia Înghețată
La domiciliu Cherry Garcian inghetata ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 453 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Un amestec de smântână grea, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Garciană De Cireșe, Înghețata Garciană de cireșe a lui Ben și Jerry, și Înghețată De Cireșe Garcian + Cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jumătate și jumătate de lapte, zahăr de cană de calibru, sare și fasole de vanilie într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până când zahărul este dizolvat; scoateți din heat.In un castron mediu, amestecați împreună zahărul rămas și gălbenușurile; pus deoparte.
Scoateți boabele de vanilie din amestecul de lapte și aruncați-le. Aduceți amestecul de lapte doar la foc mic. Folosind o cană de măsurare sau o ladă, turnați încet aproximativ ceașcă de lapte fierbinte în amestecul de gălbenuș de ou, amestecând constant. Continuați să adăugați amestec de lapte, aproximativ ceașcă de la un moment dat până când a fost adăugat totul.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se gătește la foc mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 5 până la 8 minute.
Se toarnă printr-o sită fină într-un castron mediu. Se amestecă smântâna grea; se lasă să se răcească complet. Se acoperă și se transferă la frigider până se răcește cel puțin 1 oră și până la noapte.
Așezați cireșele într-o tigaie mică.
Se adaugă țuica și se pune la foc mediu. Braconați ușor cireșele 4-6 minute până abia se înmoaie; pus deoparte.
Se toarnă cremă într-un aparat de înghețată și se procesează conform instrucțiunilor producătorilor. În ultimul minut sau două de procesare, adăugați cireșele scurse împreună cu ciocolata. Continuați procesarea până la setare, dar nu greu.
Transferați înghețata moale într-un recipient de plastic; congelați cel puțin 3 ore și până peste noapte.