Acasă-Bastoane De Brânză Prăjită
Bastoanele de brânză prăjite acasă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. 2373 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pesmet condimentat, brânză de coarde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bastoane De Brânză Prăjită, Bastoane De Brânză Prăjită, și Bastoane De Brânză Mozzarella Prăjită.
Instrucțiuni
Scoateți bețișoarele de brânză cu șnur din ambalajele din plastic și tăiați șirurile în jumătate transversal.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați ouăle într-un castron și firimiturile de pâine într-un castron mare de mică adâncime.
Înmuiați jumătățile de băț de brânză în ou și rotiți-le în pesmet pentru a acoperi complet bețișoarele; așezați bețișoare de brânză pâine pe foaia de copt pregătită. Lăsați bețișoarele de brânză să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 5 minute pentru a se seta și repetați scufundarea în ou și pesmet pentru a forma un strat gros. Congelați bețișoarele de brânză pâine timp de cel puțin 2 ore.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Bețișoare de brânză prăjite adânc, câteva odată, până când învelișul este maro auriu și crocant și brânza este moale, 5 până la 8 minute.
Lăsați bețișoarele să se scurgă pe prosoape de hârtie; se răcește ușor și se servește cald.