Acasa

Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 750 calorii, 56G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ceapă, cană 1/2brânză rasă, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade cu raftul în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați toate ingredientele pentru pâinea de carne într-un castron mare și folosiți mâna pentru a amesteca totul împreună. ar trebui să fie bine combinat, dar nu pastos.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați câteva foi de folie de plastic pe o suprafață de lucru, apoi întindeți amestecul de carne într-un dreptunghi gros de 1/2" la fel de lat ca 1 fâșie de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Așezați rânduri alternante de slănină și ardei (am avut doar 2 felii de slănină, astfel încât fotografia nu este destul de precisă, dar vă vine ideea). Faceți 3 bucăți mici în pâinea de carne, apoi lipiți ouăle în ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Rulați suficientă pâine de carne în jurul ouălor pentru a le acoperi, apoi strângeți ușor ruloul pentru a umple golurile dintre ouă. Ar trebui să aveți o bară solidă de carne, cu ouăle ușor de vârf, fără buzunare de aer. Terminați de rulat pâinea asigurându-vă că nu există buzunare de aer, apoi ordonați capetele. Ar trebui să aveți un cilindru uniform, ușor oval de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați cusătura de carne cu fața în jos pe o tigaie pentru pui de carne sau pe o altă tigaie care va scurge grăsimea care iese din pâinea de carne (acest lucru este important). Într-un vârf puteți folosi o grătar peste o foaie de copt acoperită cu folie cu fante tăiate în folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți o jumătate de oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Se amestecă ingredientele pentru glazură, apoi se acoperă pâinea de carne cu glazura. Întoarceți-l la cuptor și coaceți încă 20-30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu (introdus între ouă) citește 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Scoateți pâinea de carne din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o felia. De obicei, am tăiat pâinea pe mijloc (tăind prin mijlocul oului central), apoi am tăiat două felii de pe ambele părți ale mijlocului, lucrând spre exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Serviți cu o salată pentru a da iluzia că aceasta este mai sănătoasă decât este de fapt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista