Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 750 calorii, 56G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți ceapă, cană 1/2brânză rasă, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade cu raftul în poziția de mijloc.
Adăugați toate ingredientele pentru pâinea de carne într-un castron mare și folosiți mâna pentru a amesteca totul împreună. ar trebui să fie bine combinat, dar nu pastos.
Așezați câteva foi de folie de plastic pe o suprafață de lucru, apoi întindeți amestecul de carne într-un dreptunghi gros de 1/2" la fel de lat ca 1 fâșie de slănină.
Așezați rânduri alternante de slănină și ardei (am avut doar 2 felii de slănină, astfel încât fotografia nu este destul de precisă, dar vă vine ideea). Faceți 3 bucăți mici în pâinea de carne, apoi lipiți ouăle în ele.
Rulați suficientă pâine de carne în jurul ouălor pentru a le acoperi, apoi strângeți ușor ruloul pentru a umple golurile dintre ouă. Ar trebui să aveți o bară solidă de carne, cu ouăle ușor de vârf, fără buzunare de aer. Terminați de rulat pâinea asigurându-vă că nu există buzunare de aer, apoi ordonați capetele. Ar trebui să aveți un cilindru uniform, ușor oval de carne.
Așezați cusătura de carne cu fața în jos pe o tigaie pentru pui de carne sau pe o altă tigaie care va scurge grăsimea care iese din pâinea de carne (acest lucru este important). Într-un vârf puteți folosi o grătar peste o foaie de copt acoperită cu folie cu fante tăiate în folie.
Coaceți o jumătate de oră.
Se amestecă ingredientele pentru glazură, apoi se acoperă pâinea de carne cu glazura. Întoarceți-l la cuptor și coaceți încă 20-30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu (introdus între ouă) citește 160 de grade F.
Scoateți pâinea de carne din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de a o felia. De obicei, am tăiat pâinea pe mijloc (tăind prin mijlocul oului central), apoi am tăiat două felii de pe ambele părți ale mijlocului, lucrând spre exterior.
Serviți cu o salată pentru a da iluzia că aceasta este mai sănătoasă decât este de fapt.