Acasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 312 calorii, 43G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de quarters bok choy tăiat în, pește de carne, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Marinați peștele cu ingredientele pentru marinată timp de 10-15 minute. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Amestecați ingredientele pentru sos într-un castron mic.
Încălziți o lingură de ulei într-un vas de lut sau un cuptor mic francez până când uleiul este foarte fierbinte și strălucitor.
Adăugați ghimbirul, scallionii și usturoiul și prăjiți rapid până când sunt parfumate.
Adăugați lăstarii de bambus și tofu, apoi acoperiți cu peștele marinat și bok choy. Amestecați din nou sosul pentru a vă asigura că amidonul nu s-a așezat, apoi turnați-l peste tot.
Puneți capacul pe oală și puneți-l în cuptor.
Coaceți timp de 10-15 minute sau până când peștele este doar gătit și sosul s-a îngroșat.
Se servește cu orez aburit.