Acasa
Acasă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 252 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Norecipes are 58 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica curcan este ), zahăr granulat, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul de stridii, Shaoxing, amidonul de cartofi, sosul de soia, piperul alb și sarea într-un castron mic și amestecați împreună.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați uleiul de susan și ghimbirul și prăjiți până când sunt parfumate.
Adăugați carnea de porc măcinată și amestecați, folosind marginea unei spatule pentru a rupe carnea în firimituri mici.Când carnea este gătită, adăugați ceapa, morcovul, țelina și ciupercile shiitake și continuați să prăjiți până când morcovii sunt în mare parte fierți.
Adăugați varza napa și tăiței de sticlă și continuați să prăjiți până când varza este în mare parte gătită.
Adăugați sosul și amestecați până nu mai rămâne lichid.
Lăsați acest amestec să se răcească.Faceți niște lipici pieptănând 3 linguri de făină cu 3 linguri de apă.Cojiți ambalajele și întindeți-le așa cum se arată în imagine, cu aproximativ 1/2" din ambalajul de mai jos. Acest lucru facilitează vopsirea lipiciului pe mai multe ambalaje simultan.
Întindeți lipiciul cu o tufă de patiserie de-a lungul marginilor superioare ale ambalajului.
Așezați aproximativ 1/3 cană din temperatura camerei umplând aproximativ 2 inci deasupra colțului inferior al ambalajului.Rotiți bine ambalajul și umpleți-l pe jumătate.Îndoiți marginea stângă peste dreapta în sus de marginea umpluturii, apoi pliați marginea dreaptă peste. Trucul aici este să vă îngustați ușor pliul, astfel încât clapeta deschisă să fie puțin mai îngustă decât partea inferioară a ruloului, deoarece acest lucru va crea o etanșare bună și va preveni clapele de aluat care vor invita ulei în rulou. Ar trebui să arate un pic ca un plic deschis în acest moment.Finalizați continuând să rulați până când clapeta se sigilează de roll.To faceți sosul dulce și acru, amestecați împreună apa, oțetul, zahărul, ketchup-ul, amidonul de cartofi și sarea într-o cratiță mică până când nu există bulgări. Aduceți amestecul la fierbere amestecând constant până când sosul s-a îngroșat.Pregătiți un suport căptușit cu un prosop de hârtie.
Se toarnă aproximativ 2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și se încălzește la 320 de grade F. prăjiți rulourile de primăvară câteva odată, având grijă să nu supraaglomerați oala. Întoarceți-le frecvent, astfel încât să se rumenească uniform. Când ajung la o culoare cafenie uniformă, transferați rulourile cu arc pe raft și lăsați-le să se scurgă. Repetați cu restul rulourilor de primăvară.