Acasa
Acasă este un fără lactate felul principal. O porție conține 416 calorii, 31g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 2,78 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mandarine, sare, suc de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Ghimbir Maejakgwa ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați varza Napa, morcovii, coriandrul și scallions împreună pentru a combina și apoi acoperiți cu apă rece.
Lăsați legumele crocante în timp ce pregătiți restul salatei.
Așezați așchii de migdale pe o foaie mică de copt și prăjiți la 350 de grade F (180 C) până se rumenesc. Vor trece de la dreapta la ars în câteva secunde, așa că urmăriți cu atenție progresul lor.
Transferați migdalele într-un castron mic.
Așezați ambalajele wonton pe o suprafață plană și folosiți o perie de patiserie pentru a peria Generos o suprafață cu ulei de măsline. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a le tăia în benzi de 1/4 inch și dați fiecărei benzi o răsucire înainte de a le așeza pe foaia de copt și de a coace până când wontonii se rumenesc și crunchy.In o oală medie cu capac, aduceți 8 căni de apă și 2 linguri de sare la fierbere.
Adăugați ofertele de pui în oală, acoperiți cu capacul și apoi opriți focul. Braconați până când puiul citește o temperatură internă de 160 de grade F (aproximativ 10 minute). Timpul necesar pentru gătit va varia în funcție de mărimea puiului.În timp ce puiul gătește, pregătește un castron cu apă cu gheață.Când puiul este gata, scurgeți-l și adăugați puiul în apa cu gheață pentru a opri gătitul. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, mărunțiți-l și puneți-l aside.In un castron mic, amestecați împreună sucul de portocale, uleiul vegetal, oțetul de orez, sosul hoisin, sosul de soia, uleiul de susan, sucul de ghimbir, sarea, muștarul și piperul alb până la emulsionare.
Scurgeți verdeața de salată și treceți-le printr-un filator de salată, bătând orice apă rămasă cu prosoape de hârtie.
Adăugați verdele într-un castron uscat.Aruncați salata cu semințele de susan și 2/3 din pansament și apoi puneți-o într-un castron sau platou de servire.Se acoperă cu migdalele, puiul, ambalajele Wonton coapte și se toarnă deasupra pansamentul rămas. Salata trebuie servită imediat ce este îmbrăcată.