Academia Cocktail
Reteta Academia Cocktail ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 5 minute. Această rețetă servește 2 și costă 9,31 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 792 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de afine, lichior de portocale, vodcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pofta > un omagiu adus lui Brad Pitt și premiul meu Oscar Round - Up, Pui Divan macaroane și brânză și o vineri Faves Premiul Academiei rotund-Up, și Kennebunkport homar brânză la grătar și brânză la grătar concurs Academy.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.