Acadele cu mentă

Acadele cu mentă
Acadelele cu mentă durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 188 de calorii, 0 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10 persoane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită bomboane de mentă, apă, zahăr și cremă de tartru. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun. Cu un scor de lingură de 7%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare sunt acadele cu bezea, acadele biscuite și acadele Margarita.

Instrucțiuni

1
Ungeți cu unt 10 forme de prăjituri din metal asortate și puneți-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt; pus deoparte. Într-o cratiță mare și grea, combina zahărul, apa, siropul de porumb și crema de tartru. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul. Se aduce la fierbere. Gătiți, fără a amesteca, până când un termometru pentru bomboane arată 300° (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc. Se amestecă uleiul, ținând fața departe de amestec, deoarece mirosul este foarte puternic. Pentru fiecare culoare de vârtej de bomboane, turnați 1/4 de cană de amestec de zahăr într-un ramekin sau o ceașcă de cremă; nuanță roșu sau verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Turnați imediat amestecul de zahăr rămas în formele de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
4
Stropiți cu amestecuri colorate după dorință; tăiați cu o scobitoare pentru a se învârti.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Scoateți tăietoarele chiar înainte ca acadelele să fie fixate; apăsați ferm un băț de acadea în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AcadeleAcadele
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
6
Presărați bomboane de mentă peste blat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De MentăBomboane De Mentă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista