Steamers în roșu Chile Pesto bulion este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 276 calorii. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 10 minute. Un amestec de sare și piper, usturoi, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aburitoare cu bulion asiatic și unt de coriandru, Carne de porc Chile Verde cu salsa roșie Chile, și Creveți cu o tigaie și fasole Cannellini în bulion de roșii-Chile.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați un ceainic mare pe grătar, adăugați vin și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Adăugați vapoarele, capacul și aburul până se deschid, aruncând orice nu se deschide.
4
Scoateți vaporii într-un castron mare cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aduceți lichidul înapoi la fierbere și reduceți la jumătate.
6
Bateți pesto-ul roșu de chile și mierea. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ardei Iute Roșu
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă amestecul peste aburi și se servește imediat.
8
Așezați ardeii iute într-un castron și acoperiți cu apă clocotită; lăsați să stea până se înmoaie, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Scoateți ardeii iute din lichid, rezervând lichidul și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
10
Așezați ardeii iute în vasul unui robot de bucătărie împreună cu 1/4 cană din lichidul de înmuiere, miere, coriandru, usturoi și nuci de pin și procesați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul până se emulsionează; condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 55 de dolari.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.