Absolut Cel Mai Bun Piure De Cartofi

Absolut cel mai bun piure de cartofi necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 576 calorii, 6g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de apă, unt, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cei Mai Buni Cartofi Umpluți Vreodată De Două Ori La Cuptor, Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, și Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi.
Instrucțiuni
Se toarnă apă într-o cratiță.
Așezați un coș mare cu aburi în cratiță peste (fără a atinge) apa și așezați cartofii în Coș. Aduceți apa la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți tigaia și coșul cu un capac și aburiți cartofii până se înmoaie în centru, aproximativ 20 de minute. O frigăruie introdusă într-un cartof ar trebui să străpungă cu ușurință centrul. Folosind clești pentru a ține cartofii fierbinți, curățați-i și lăsați-i deoparte. Rezervați apă de gătit pentru cartofi.
Așezați 1 cană de smântână și untul în vasul de lucru al unui mixer mare cu suport prevăzut cu paletă de amestecare și porniți mașina la viteză mică.
Se amestecă până se amestecă smântâna și untul; adăugați cartofii și bateți până se amestecă bine. Ca cartofi piure, se toarnă treptat în ceașcă rămasă de smântână. Dacă cartofii sunt prea rigizi, bateți în apă de gătit rezervată pentru cartofi, câte 1 lingură. Dacă cartofii sunt prea curgători, bateți în fulgi de piure instant, câte 1 lingură odată, până ajungeți la consistența dorită. Condimentează după gust cu sare și piper alb.