Aaron McCargo, Jr. friptură Fajita Chili

Reteta Aaron McCargo, Jr. friptură Fajita Chili ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 2 ore și 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 821 calorii, 36g de proteine, și 61G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți coaste scurte de vită, pudră de chili, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Steak Fajita Burgers, Friptură fajita la grătar, și Steak Fajita Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană ulei de canola într-o oală mare de supă sau cuptor olandez la foc mediu-mare. Condimentați coastele scurte cu sare și piper și căutați până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați carnea într-un alt vas mare (puneți primul vas deoparte) și adăugați bulionul. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Între timp, încălziți restul de 1 cană de ulei în oala rezervată la foc mediu.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, chimenul, pudra de chili, oregano, făina, 1 lingură de piper și sare după gust. Gatiti, amestecand, pana cand faina este neteda, 3 pana la 4 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte până se termină carnea.
Transferați coastele scurte pe o tăietură; acoperiți bulionul și dați deoparte.
Lăsați carnea să se răcească ușor, apoi tăiați-o în bucăți.
Așezați oala cu legumele la foc mediu-mare. Adăugați încet bulionul cald și amestecați până se omogenizează. Se amestecă coastele scurte tocate și fasolea, se aduce la foc mic și se gătește până se îngroașă, aproximativ 15 minute. Puneți în boluri și garnisiți cu guacamole, smântână, brânză și fâșii de tortilla prăjite, pentru o mică criză suplimentară.
Fotografie de Kate Mathis
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.