a: salată triplă de sfeclă cu busuioc și ulei de măsline
R: salata triplă de sfeclă cu busuioc și ulei de măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 114 calorii. Un amestec de oțet de mere, busuioc, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Salată De Sfeclă, Portocale, Măsline Și Nuci, și Salată De Sfeclă De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aburiți sfecla peste apă clocotită rapid până când devin fragede, aproximativ cinci minute. Dacă utilizați mai multe soiuri, rețineți că sfecla roșie va pata celelalte soiuri, așa că poate doriți să le aburiți separat.Odată fragede, scufundați imediat sfecla aburită într-un castron cu apă cu gheață, permițându-le să se răcească până se răcește complet.
Scurgeți sfecla, bătându-le sau învârtindu-le uscate, după cum este necesar.
Combinați sfecla scursă cu busuioc tocat, usturoi tocat.Rochie cu oțet și ulei de măsline.