A patra salată de cartofi din iulie
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? A patra salată de cartofi din iulie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 289 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Toateretete are 42 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, zahărul, piperul măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mai mult de 25 patra din iulie, A patra iulie Jell-O, și A patra din iulie Coleslaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați cartofii și lăsați să gătească până se înmoaie. În timp ce cartofii gătesc, într-un castron mare, amestecați împreună oțetul, zahărul, muștarul, sarea și piperul.
Scurgeți cartofii, amestecați-i în amestecul de oțet și lăsați-i să se marineze timp de 30 de minute pentru a absorbi aromele.
Într-un castron mic, amestecați maioneza, smântâna și smântâna grea. Îndoiți acest amestec cremos în amestecul de cartofi împreună cu ceapa și ouăle fierte. Acoperiți și răciți înainte de servire, dacă doriți. (Această salată se păstrează până la 3 zile la frigider.)