A. 1. Friptură Marinată La Grătar
Dacă 33 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., A. 1. Friptura marinată la grătar ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 24. O porție conține 35 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați un.1. sos original, muștar gri poupon dijon, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Kebab Cu Friptură Marinată La Grătar, Friptură Marinată La Grătar, și Friptură De Flanc Marinată La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente; se toarnă peste friptură într-un vas de sticlă puțin adânc. Se dă la frigider 1 oră pentru a se marina, întorcându-se ocazional.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada.
Grătar 5 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.