90 Minute Turcia
90 minute Turcia este un fără gluten, fără lactate și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 54. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de curcan, piper măcinat, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chili De Curcan De 30 De Minute, Chili De Curcan De 25 De Minute, și Chili De Curcan De 20 De Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o pungă de 10 kilograme cărbune de auto-iluminare, 1 coș de gunoi din oțel nou, o stivă de metal de 2 până la 3 picioare sau scuipat metalic, 1 folie de aluminiu cu role grele
Pentru a saramura curcanul, curățați bine coșul de gunoi cu un produs de curățare de calitate alimentară. Uscat. Apoi se adaugă 3 galoane de apă, sare, piper, ierburi și curcan. În cele din urmă, strângeți lămâile în saramură.
Adăugați niște gheață și lăsați curcanul să se saramureze timp de 12 până la 24 de ore, re-înghețând în timpul procesului pentru a menține temperatura sub 40 de grade F. această saramură este opțională.
Pentru a găti pasărea, scoateți din saramură și uscați cu prosoape. Sau, pentru opțiunea non-saramură, scoateți pasărea din pachet, uscați-o cu prosoape și aplicați sarea și piperul pe exteriorul păsării.
Apoi, așezați folia pe un teren plat pentru a forma o zonă pătrată de 3 metri.
Așezați o miză în pământ și așezați curcanul pe miză, picioarele mai întâi. Acoperiți curcanul cu coșul de gunoi și aplicați jumătate din cărbuni deasupra cutiei cu restul strâns în jurul bazei cutiei.
Aprindeți cărbunii uniform și lăsați cărbunii să se încălzească până la cald, apoi setați cronometrul timp de 90 de minute și relaxați-vă.
După 90 de minute, îndepărtați cu grijă cărbunii cu o lopată de strunjire sau șemineu și descoperiți.
Scoateți curcanul și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de sculptură.