7 Straturi Taco Dip
7-strat Taco Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 617 calorii, 22g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,31 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 202 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de amestec de brânză mexicană, ardei iute, rulou de cârnați cu rețetă originală bob evans și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Indian 7 Strat Dip, 7 Strat Taco Dip, și Opt Strat Taco Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie mare la foc mediu, se năruie și se fierbe cârnați până se rumeneste. Se amestecă fasolea, ardeii iute și amestecul de condimente taco.
Răspândiți amestecul de cârnați în vasul de servire de 7" x 11". Se acoperă cu smântână, apoi salsa.
Presărați deasupra măsline, roșii și ceapă. Acoperiți cu brânză.
Serviți imediat cu chipsuri. Refrigerați resturile.;
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.