30 minute pentru casă sigur.JELL zmeură congelator gem

30 minute pentru casă sigur.JELL zmeură congelator gem
30 minute pentru casă sigur.JELL zmeura congelator gem ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. O porție conține 40 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 112. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Un amestec de fructe, pectină de fructe cu jeleu, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ 30 minute pentru casă sigur.JELL zmeură-afine congelator gem, 30 minute pentru casă sigur.JELL Peach congelator gem, și 30 minute pentru casă sigur.JELL afine-piersic congelator gem.

Instrucțiuni

1
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Zdrobiți zmeura bine, câte un strat pe rând. Apăsați jumătate din pulpă prin sită pentru a îndepărta semințele, dacă doriți. Măsurați exact 3 căni de zmeură zdrobită într-un castron mare. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
4
Se amestecă apă și pectină în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Continuați să fierbeți și să amestecați 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se adaugă în amestecul de fructe; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este aproape dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Umpleți toate recipientele imediat la 1/2 inch de topuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau a se congela recipiente suplimentare până la 1 an. Dacă este înghețat, dezghețați în frigider înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 30 m.
Porții112
Scor De Sănătate0
Revista