30 de minute pentru Casă sigur.JELLEXCOMBUSTIBIL de piersici-caise jam

30 de minute pentru Casă sigur.JELLUL de piersici-caise Jam congelator este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 96. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 30 de minute. Dacă aveți apă, produceți protector, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați 30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly, 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Peach congelator Jam, și 30 de minute pentru Casă sigur.Jell gem de congelator de afine-piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Curățați și lăsați piersicile. Se toacă fin sau se macină fructele. Măsurați exact 1-1 / 4 căni de piersici preparate într-un castron mare. Se taie și se toacă fin sau se macină caisele necojite. Măsurați exact 1 cană de caise preparate în castron cu piersici.
Adăugați zahăr, suc de lămâie și protector de fructe; se amestecă bine.
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă pectina și apa în cratiță mică. Aduceți amestecul să fiarbă la foc mare, amestecând constant. Continuați să fierbeți și să amestecați 1 min.
Se adaugă la amestecul de fructe; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. Păstrați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.