2 în 1 sos și cârnați-umplute umplutura

2 în 1 sos și cârnați-umplute umplutura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați 2 în 1 sos și umplutură umplută cu cârnați. O porție conține 247 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de frunze de cimbru, amestec de umplutură de pâine de pui, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați și umplutură toad-in-the-hole cu sos de ceapă, Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați), și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și aruncați dollops de cârnați de dimensiuni reduse în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se scoate din tigaie pe o farfurie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
După îndepărtarea cârnaților adăugați 1/4 cană de ulei de canola în tigaie și amestecați 1/2 cană de făină. Se amestecă pentru a crea un roux și se gătește aproximativ 3 până la 4 minute. Adăugați încet bulionul de pui, amestecând în timp ce turnați și lăsați să fiarbă, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-o cratiță separată încălziți 2 căni de ulei de canola la foc mediu-mare până când ajunge la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Într-un castron mare combinați umplutura, pătrunjelul, cimbru și scallions și amestecați împreună. Luați un sfert sau 1 lingură de amestec de umplutură și înfășurați-l în jurul bilelor individuale de cârnați. Acoperiți complet cârnații și dați deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Odată ce toate bilele de cârnați au fost acoperite cu umplutură, dragați-le în restul de 1/2 cană de făină. Când toate bilele sunt ușor acoperite în făină, aruncați-le cu grijă în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scoateți-le din ulei, pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Odată ce toate bilele au fost prăjite și drenate, opriți focul la sos și adăugați bilele de umplutură pentru cârnați prăjiți. Se amestecă ușor pentru a acoperi bilele cu sosul și se transferă într-un castron sau platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista