2 în 1 sos și cârnați-umplute umplutura

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați 2 în 1 sos și umplutură umplută cu cârnați. O porție conține 247 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de frunze de cimbru, amestec de umplutură de pâine de pui, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați și umplutură toad-in-the-hole cu sos de ceapă, Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați), și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și aruncați dollops de cârnați de dimensiuni reduse în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 12-15 minute.
Se scoate din tigaie pe o farfurie și se lasă deoparte.
După îndepărtarea cârnaților adăugați 1/4 cană de ulei de canola în tigaie și amestecați 1/2 cană de făină. Se amestecă pentru a crea un roux și se gătește aproximativ 3 până la 4 minute. Adăugați încet bulionul de pui, amestecând în timp ce turnați și lăsați să fiarbă, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 6 până la 8 minute.
Într-o cratiță separată încălziți 2 căni de ulei de canola la foc mediu-mare până când ajunge la 350 de grade F.
Într-un castron mare combinați umplutura, pătrunjelul, cimbru și scallions și amestecați împreună. Luați un sfert sau 1 lingură de amestec de umplutură și înfășurați-l în jurul bilelor individuale de cârnați. Acoperiți complet cârnații și dați deoparte
Odată ce toate bilele de cârnați au fost acoperite cu umplutură, dragați-le în restul de 1/2 cană de făină. Când toate bilele sunt ușor acoperite în făină, aruncați-le cu grijă în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Scoateți-le din ulei, pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Odată ce toate bilele au fost prăjite și drenate, opriți focul la sos și adăugați bilele de umplutură pentru cârnați prăjiți. Se amestecă ușor pentru a acoperi bilele cu sosul și se transferă într-un castron sau platou de servire.
Garnisiți cu pătrunjel tocat și serviți.