Tort de ciocolată cu portocale confiate

Tort de ciocolată cu portocale confiate
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Tort de ciocolată cu portocale confiate. Această rețetă este pentru 12 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 305 calorii . Pentru 52 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergi la magazin și cumpără astăzi un mix pentru budincă de ciocolată, zahăr pudră, lapte și alte câteva ingrediente pentru a o prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este chiar excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Nuci confiate , Salată de brie cu crustă de nuci de pin confiate și Nuci pecan condimentate .

Instrucțiuni

1
Presărați migdalele într-o tavă tubulară de 25 cm, unsă și tapetată cu făină; dați deoparte. Într-un bol mare, combinați mixul pentru prăjitură, mixul pentru budincă, ouăle, laptele, uleiul și extractul; bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Încorporați feliile de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Coaceți la 175°C timp de 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați prăjitura să se răcească timp de 10 minute înainte de a o scoate din tavă și a o pune pe un grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-o cratiță mică, aduceți ingredientele glazurii la fierbere. Fierbeți timp de 1 minut, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Luați de pe foc; lăsați să se răcească timp de 5 minute.
6
Se stropește peste tort.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista