Tarhon fleică necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.47 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 600 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de porc măcinată, ouă, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, și Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită și carnea de porc și frământați-le ușor împreună cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați ardeiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Adăugați restul ingredientelor.
6
Se amestecă pentru a se amesteca.
1
Încălziți o cratiță mică și adăugați uleiul vegetal. Când uleiul începe să fumeze, reduceți focul și adăugați o bucată mică din amestec. Gatiti 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Scoateți din tigaie și gustați. Verificați condimentele. Dacă este prea umed, adăugați mai multe pesmet. Dacă este prea uscat, adăugați un ou suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Modelați carnea într-o pâine și așezați-o în centrul unei foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Folosirea unei tigaie fără margini înalte va produce o pâine de carne cu o crustă. Gatiti, netulburat, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, Opțional
4
Periați-l cu ketchup suplimentar și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți până când carnea este fermă când este atinsă sau când are o temperatură internă de 150 de grade F, aproximativ 45 de minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor, turnați orice exces de grăsime și lăsați-l să se "odihnească" timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.