Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încearcă Yummy Baked Chicken Drummies. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 289 de calorii. Această rețetă servește 6. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână unt, garam masala, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 23%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: tobe de pui delicioase la cuptor, tobe de pui din Caraibe și tobe de pui de arțar.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Se spală puiul și se usucă. Într-o tavă de copt suficient de mare pentru a ține puiul într-un singur strat, amestecați împreună sucul de lămâie, zahărul brun, uleiul, usturoiul, boia de ardei, garam masala, ghimbirul, turmeric, un praf de sare și câteva mărunțișuri de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Garam Masala
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Turmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați puiul și amestecați pentru a se acoperi. Aranjați puiul într-un singur strat în tava de copt. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Coaceți până când puiul atinge 150 de grade F pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
În timp ce puiul se coace, încălziți untul într-o tigaie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și un praf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Se caleste, gatind incet, pana ce ceapa devine maro aurie si caramelizata, aproximativ 20 de minute. Amestecați stafidele și romul și folosiți o lingură de lemn pentru a slăbi bucățile de ceapă de pe fundul cratiței. Gatiti pana se evapora alcoolul, lasand doar aroma parfumata de rom, aproximativ 2 minute, apoi scoateti tigaia de pe foc. Când puiul ajunge la 150 de grade F, puneți peste pui amestecul de ceapă-stafide. Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F, apoi întoarceți puiul la cuptor și coaceți încă 10 minute, neacoperit. Puiul va fi gătit complet când va atinge 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Citrice
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
8
Transferați pe un platou de servire și serviți cald sau rece.