Supa italiană de nuntă a lui Chef John necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 161 de calorii , 11 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și cumpărați ulei vegetal, tulpină de vită, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , care este solid. Încercați supa italiană de nuntă , supa italiană de nuntă și supa italiană de nuntă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încinge 2 lingurițe de ulei vegetal într-o oală mare și grea la foc mare; felie maro de ciocan de vită în ulei încins până se prăjește și se rumenește pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adauga ceapa, morcovul, telina, apa, frunza de dafin, 3 catei de usturoi curatati de coaja si boabele de piper negru; aduceți amestecul la fiert. Reduceți focul la mic și fierbeți până când carnea cade de pe oase și supa capătă culoarea maro, 4 până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați mai multă apă dacă nivelul bulionului de vită scade sub aproximativ 5 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Puneți coastele de vită în congelator până când sunt ferme și foarte reci, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Tăiați carnea în cuburi și puneți-o la congelator până aproape înghețată, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Batem oul cu patrunjel, 2 catei de usturoi si smantana intr-un castron. Se amestecă pesmetul și 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano Reggiano
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Puneți cuburi de carne de vită parțial congelate în robotul de bucătărie și amestecați cu 1/3 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru până când carnea de vită este măcinată grosier, 5 până la 10 impulsuri. Pulsați amestecul de pesmet până când amestecul este măcinat fin, încă aproximativ 5 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Transferați carnea într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și puneți-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Strecurați bulionul de vită într-o oală mare de supă, aruncând carnea de vită și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se amestecă bulionul de pui în supa de vită și se amestecă cu pasta de roșii. Aduceți amestecul de bulion la fiert și asezonați cu sare și piper negru după gust. Se amestecă varza în bulion; se fierbe varza pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Vită
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Scoateți 2 lingurițe din amestecul de carne și rulați în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Turnați pastina în supa care fierbe, gătiți timp de 5 minute și adăugați ușor chiftele. Fierbeți până când chiftelele sunt fierte și fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Pastina
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
13
Se servesc in boluri garnisite cu un praf de piper negru sau o presara de branza Parmigiano-Reggiano tocata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano Reggiano
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)