Pui prăjit la foc cu glazură de Tamarind-melasă

Pui prăjit la foc cu glazură de Tamarind-melasă
Foc de pui prăjit cu Tamarind-melasă glazura este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 827 calorii, 69G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru 3,98 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați pudră ancho chile, zahăr brun, concentrat de tamarind și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tempeh prăjit cu glazură de Tamarind, cartofi dulci și naut prăjit, Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică, și Loin de porc prăjit lent cu melasă și glazură balsamică.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ingredientele rămase și gătiți timp de 15 minute.
4
Puneți amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Reveniți în cratiță și gătiți încă 15 până la 20 de minute sau până se îngroașă. Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Ungeți puiul cu ulei vegetal și condimentați cu sare și piper după gust. Pui la grătar timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți puiul de pe grătar și periați cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista