Pui prăjit în jumătate cu pastă de usturoi-ierburi

Pui prăjit în jumătate cu pastă de usturoi-ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în cutia de rețete, pui prăjit în jumătate cu pastă de usturoi și ierburi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,5 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 478 de calorii , 31 g de proteine și 38 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei cayenne, pui, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 46% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui înăbușit cu pastă miso , quiche cu pastă puf și spanac de apă cu pastă de creveți (Belacan Kangkung) .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1
Combinați rozmarinul, coaja de lămâie, usturoiul, uleiul de măsline, cayenne, muștarul de Dijon și sare și piper, după gust, într-un castron mic. Se amestecă pentru a se încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
2
Frecați puiul cu pastă de usturoi-ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 1 oră.
4
Ungeți ușor o tigaie mare de fontă cu ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare. Ungeți fundul unei a doua tigaie din fontă, de dimensiuni egale sau mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
5
Puneți puiul, cu pielea în jos, în prima tigaie și acoperiți-l cu a doua tigaie, cu uleiul în jos, deasupra puiului. Dacă nu aveți o a doua tigaie din fontă, folosiți o tigaie obișnuită și cântăriți-o cu 2 cutii grele. Prăjiți puiul până se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
6
Scoateți tigaia de deasupra, întoarceți puiul și transferați-l la cuptor. Gatiti pana cand puiul este fiert, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
7
Transferați pe un platou de servire și serviți.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista