Piure de cartofi cu mere Adams

Piure de cartofi cu mere Adams
Piureul de cartofi cu mere Adams ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 392 de calorii. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați jumătate și jumătate, căței de usturoi, piper proaspăt spart și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este destul de bun. Prajitura cu mere din Adams County, piure de cartofi cu mere si friptura de porc pe tot parcursul zilei, chutney de mere picant, piure de cartofi dulci cu citrice, chard sotate sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă rece 1 inch. Aduceți apa la fiert la foc mare, adăugați sare, după gust și gătiți până când cartofii sunt fragezi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3
Între timp, creați o formă de barcă din folie de aluminiu și adăugați cățeii de usturoi. Asezonați cu sare și piper, după gust, și stropiți cu ulei. Sigilați folia și prăjiți până când usturoiul este frumos caramelizat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Piept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în FâșiiPiept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în Fâșii
4
Se încălzește jumătatea și jumătate într-o cratiță mică la foc mic până se încinge.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scurgeți cartofii și puneți-i înapoi în oală. Căldura de la oală va continua să usuce cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
6
Adăugați jumătatea și jumătate, untul și usturoiul prăjit și piureul. Se adauga merele si se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
7
Transferați într-un bol de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista