Penne all'Arrabbiata

Penne all'Arrabbiata
Penne All' Arrabbiata ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de feluri principale. Această rețetă are 6 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 661 de calorii , 22 g de proteine și 19 g de grăsimi per porție. Pentru 2,03 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ai la îndemână ciuperci, mușchi de pădure, capere și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Allrecipes. 12 persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 0% . Acest scor este foarte prost (dar totuși poate fi remediat). Rețete similare includ Pastan All'arrabbiata , Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete) și Batoane proteice naturale Easy, All-Natural .

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8-10 minute sau până sunt al dente; scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie mare și sotați ceapa până devine transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și PielePână La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați usturoiul și sotați-l până se înmoaie, apoi pancetta și gătiți-o până face bule și este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați caperele, ciupercile, măslinele, ardeiul roșu iute, anșoa, sarea (folosiți doar un vârf de cuțit din cauza anșoa), piperul negru măcinat și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Fierbeți la foc mic până când vinul scade la jumătate, apoi adăugați roșiile. Gătiți încă 10 minute, adăugați frunzele de busuioc, apoi încorporați pastele fierte și presărați din abundență cu brânză și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Paste FiertePaste Fierte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista