Pâine de bere I
Pâine cu bere Aș putea fi doar rețeta fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană pe care ați căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 187 de calorii , 6 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Tatălui . 1381 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pâine de bere de toamnă , Pâine de bere Cheddar Chile și Pâine de bere dulce cu dovleac .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați zahărul și făina.
Adăugați berea și continuați să amestecați, mai întâi folosind o lingură de lemn, apoi cu mâinile. Aluatul va fi lipicios.
Se toarnă într-o tavă unsă cu unsoare de 9 x 5 inci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade) timp de 50 timp de 60 de minute. Blatul va fi crocant, iar interiorul va fi moale.
Se serveste deasupra cu unt sau branza tartinata.