olandeză Kielbasa

olandeză Kielbasa
Reteta olandeza Kielbasa se poate face in aproximativ 25 de minute . Această rețetă servește 3 și costă 1,26 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 50 g de grăsimi și un total de 588 de calorii . Dacă aveți cârnați polonezi, unt, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 51% . Kruidnootjes olandezi de grâu integral 100% (sau prăjituri olandeze cu turtă dulce) , Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză) și Kielbasa y kapusta (Kielbasan și varză) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, aduceți apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adaugati taiteii, varza, broccoli, carnati si morcovul. Reveniți la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana cand taiteii si legumele sunt fragezi; scurgere. Se amestecă brânza, maioneza și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista