Muschi de porc mexican
Muschiul de porc mexican este un fel principal fără gluten și fără lactate . Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD per porție. O porție conține 255 de calorii , 28 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Un amestec de piper, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 66% . Rețete similare includ carne de porc mexicană și orez , carne de porc mexicană smulsă la cuptorul lentă și prăjituri de nuntă mexicane autentice .
Instrucțiuni
Combinați condimentele. Frecați uleiul și amestecul de condimente peste carne; se lasa sa stea 10 minute.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Carnea la grătar, acoperită, la foc mediu, timp de 10-12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Scoateți de pe grătar. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
Pentru salsa, într-un castron mare, combinați fasolea, roșiile, porumbul, ceapa și ardeiul.
Se amestecă uleiul, coriandru, sucul de lămâie, chimen, sare și piper.
Stropiți peste amestecul de fasole; arunca pentru a acoperi.