Mami Anderson stridie Dressing

Mami Anderson stridie Dressing
Mami Anderson stridie Dressing este un pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de umplutură cu ierburi, stoc de pui, mănuși de pui și OS de gât și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mami Anderson Cezar, Sos De Stridii, și Sos De Stridii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-o oală, adăugați măruntaiele, osul gâtului, ceapa și stocul. Se fierbe și se fierbe la foc mic timp de 20 de minute. Aruncați ceapa și osul gâtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2
Îndepărtați resturile rămase și tocați.
3
Se pune înapoi în stoc și se lasă deoparte. Se strecoară stridiile peste oala cu stoc și se lasă deoparte stridiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
4
Într-un castron mare, amestecați toate cuburile de umplutură cu pătrunjelul și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
5
Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați 2 linguri de unt, țelină, ceapă, salvie, cimbru și usturoi. Se condimentează cu un vârf de sare și o măcinare frumoasă de piper. Gatiti pana cand ceapa si telina sunt fragede, dar usturoiul nu este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Scoateți în castron de cuburi de pâine. În aceeași tigaie, adăugați restul de 2 linguri de unt și stridiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se sotează până când marginile încep să se onduleze pe stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
8
Scoateți la castron de cuburi de umplutură și se amestecă pentru a combina cu totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
9
Se toarnă stocul peste amestec și se amestecă. Acesta este un pansament umed, deci va fi foarte umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
10
Se toarnă într-un vas de copt de 13 pe 9 inci. Apăsați în jos pentru a-l face compact, apoi acoperiți bine cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Piept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în FâșiiPiept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în Fâșii
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
11
Coaceți timp de 45 de minute, apoi ridicați temperatura la 400 de grade F și coaceți neacoperit până se rumenesc deasupra, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista