Ginger Ale de casă
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, Homemade Ginger Ale ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și o rețetă prietenoasă cu fodmap de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 98 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, rădăcină de ghimbir, suc de lămâie și zahăr. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o băutură ieftină. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Midiile în Irish Ale ,Halibut Glazed Soia Ginger cu Ginger Peach Relish și Orez Basmati cu iaurt condimentat cu ghimbir .
Instrucțiuni
Într-o sticlă de sifon goală de 2 litri, puneți rădăcina de ghimbir, zahărul, drojdia și sucul de lămâie. Umpleți restul drumului cu apă. Înșurubați capacul pe flacon cât mai strâns posibil. Agitați bine sticla, apoi lăsați la temperatura camerei până când sticla este prea greu de strâns, aproximativ 2 zile. Se pune la frigider. Pentru a servi, se toarnă printr-o strecurătoare de ceai.