Fasole la cuptor II
Fasolea la cuptor II este o garnitură fără gluten și fără lactate . O porție conține 346 de calorii , 9 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 6 persoane. Pentru 77 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar, fasole la cuptor, oțet de vin roșu și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 119 ar spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 46% . Acest scor este solid. Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans și The Best Baked Beans sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o tavă de copt de 23x23 cm, combinați carnea de porc cu fasolea, zahărul brun, ceapa, ketchup-ul, muștarul, sosul Worcestershire și oțetul și condimentați cu sare și piper după gust. Așezați deasupra feliile de bacon.
Coaceți la 175 grade Celsius (350 grade F) timp de 1 oră sau până când sosul se îngroașă și baconul este gătit.