Dip de dovleac cu caramel
Dipul de dovleac cu caramel este un aperitiv vegetarian lacto-ovo . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 166 de calorii . Această rețetă conține 20 de porții și costă 45 de cenți per porție. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de dovleac, nucșoară măcinată, zahăr pudră și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl . Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 35% , ceea ce nu este chiar atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și plăcinta cu dovleac și caramel , tartele cu ciocolată și caramel și batoanele cu migdale și ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un bol mic, bateți crema de brânză și zahărul pudră până la omogenizare. Adăugați treptat dovleacul, toppingul de caramel, smântâna, scorțișoara și nucșoara, batând până la omogenizare.
Serviți cu napolitane cu vanilie sau bețișoare de biscuiți Graham. Păstrați resturile la frigider.