Cotlete de porc gratinate

Cotlete de porc gratinate
Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Cotletele de porc gratinate ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 376 de calorii , 36 g de proteine și 16 g de grăsimi . O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergi la magazin și cumpără cartofi, supă cremă de ciuperci condensată, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 75% , acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cartofi Gratinați cu Aromă de Cimbru , Cotlete de porc cu Ananas la Grătar și Cotlete de porc Umplute la Cuptor .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, prăjiți cotletele de porc în ulei la foc mediu, până când nu mai sunt roz; scoateți-le din tigaie și păstrați-le calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Scurgeți; păstrați o linguriță de sos. În aceeași tigaie, sotați ceapa în sos până se înmoaie. Adăugați supa și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Într-o caserolă unsă cu unt, cu o capacitate de 2-1/2 litri, așezați în straturi jumătate din cartofi, varza, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Turnați 3/4 cană de amestec de supă deasupra. Repetați straturile. Așezați deasupra cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
5
Turnați restul de supă peste cotlete. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 50-60 de minute sau până când carnea de porc și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista