Conopidă cu sos de ciuperci și migdale

Conopidă cu sos de ciuperci și migdale
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă conopidă cu sos de ciuperci și migdale. Această rețetă are 8 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 183 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Pentru 1,09 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără amidon de porumb, granule de supă de pui, conopidă și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este oferită de Taste of Home. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 46% . Rețete similare sunt Clătite cu ciocolată neagră și migdale cu sos de ciocolată neagră , Sos Zhoug (cunoscut și sub numele de Sos Schug) - un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu și Conopidă prăjită cu sos de tahini .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță cu 2,5 cm de apă, fierbeți conopida întreagă la abur până când se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Între timp, într-o tigaie, sotați ciupercile, migdalele și ceapa în unt până când ciupercile se înmoaie. Dizolvați supa în 3/4 de cană de apă; adăugați-o în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
3
Combinați amidonul de porumb cu apa rămasă până obțineți o compoziție omogenă; adăugați-o în tigaie. Aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă și face bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
4
Puneți conopida într-un bol mare; adăugați sos deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista