Carnea de porc crocantă în stil japonez este o lactate gratuit felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,53 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, vin de orez, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Prăjit Crocant În Stil Japonez, Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, și Carne de porc prăjită în stil Italian, cu crackling crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Semințe De Dovleac Neprăjite
2
Se amestecă vinul de orez și 1 linguriță de ghimbir și se întinde pe carnea de porc. Stivați carnea de porc și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin De Orez
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
3
Cojiți, sferturați și semănați castraveții; tăiat în sulițe de 4 inci. Aruncați cu zahărul și oțetul. Prăjiți fulgii de ardei cu 1 lingură de sare într-o tigaie la foc mediu, aproximativ 4 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Semințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam Masala
4
Bateți ouăle cu 1/2 cană de apă într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
5
Puneți panko și amidon de porumb în 2 boluri separate de mică adâncime. Dragați fiecare bucată de carne de porc în amidon de porumb, înmuiați în ou, apoi acoperiți cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe Baton
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
6
Încălziți 1/4 inch de ulei de arahide într-o tigaie mare la foc mare. Prăjiți carnea de porc în loturi până la auriu, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam Masala
7
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie.
8
Presărați castraveții cu o parte din sarea condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Semințe De Dovleac Neprăjite
9
Amestecați sosul tonkatsu și restul de 1/2 linguriță de ghimbir într-un bol.