Carne de miel cu Sherry și ceapă

Carne de miel cu Sherry și ceapă
Carnea de miel cu Sherry și ceapă este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 308 calorii, 42G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sherry, shanks de miel, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Încercați Ciorbe de miel și păstârnac cu sos de ceapă Sherry, Ciorbe de miel fierte cu brânză de capră și ceapă roșie murată, și Cotlete de miel fript cu ceapă și sos de Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți gambele de miel și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
2
Într - o tigaie de prăjire de 11 pe 17 inci, combinați bulionul, ceapa sotată și usturoiul și sherry. Aranjați mielul într-un singur strat în amestec. Acoperiți tigaia bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți într-un cuptor de 400 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Cu clești, transferați gambele pe un platou. Degresați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie. Se amestecă ardeii roșii și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Lăsați sosul de miel și ardei roșu să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
6
Puneți 1/2 gambe în fiecare dintre cele 2 tigăi de folie (9 pe 13 in.). Sosul de lingură uniform peste miel. Sigilați tăvile cu folie și înghețați (a se vedea faptele reci de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Dezghețați 1 tigaie (Vezi notele).
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți, acoperit, într-un cuptor de 400 până când mielul este în abur, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când carnea este bine rumenită, cu aproximativ 10 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Fapte Reci. Ambalare: pungi de congelator și tigăi de folie. Stoarce tot aerul și sigiliu sac. Pentru o mai bună protecție a alimentelor congelate în timpul depozitării, sigilați fiecare pungă în interiorul celei de-a doua.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Pune saci plat în congelator până la solid, astfel încât acestea vor stiva. Sigilați tăvile din folie cu un strat dublu de folie pentru a proteja alimentele pentru depozitare. Etichetați fiecare vas cu marker permanent. Faceți o listă principală a felurilor de mâncare. Pe măsură ce scoateți fiecare din congelator, tăiați-l de pe listă. Pentru cea mai bună calitate, congelați amestecurile de carne nu mai mult de șase săptămâni, altele trei luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista