Cacao fierbinte cu mentă
Cacao fierbinte cu mentă necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii , 13 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 1,52 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca băutură. Mergeți la magazin și cumpărați ciocolată amăruie, bețișoare de mentă, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Crăciun . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 52% . Cupcakes cu ciocolată caldă cu mentă , clătite cu proteine de cacao și prăjitură cu șifon cu cacao sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se încălzește laptele și vanilia într-o cratiță medie la foc mediu până se încinge și se aburin.
Combinați zahărul, pudra de cacao, ciocolata, menta zdrobită și sarea într-un castron, apoi amestecați în lapte. Reduceți focul la mic și fierbeți, amestecând, până când ciocolata și menta se topesc și cacaoul se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Împărțiți în 4 căni, acoperiți cu cârlițe de frișcă.
Stropiți cu mentă zdrobită și serviți fiecare cu un baton de mentă.