Bol Japonez De Vită

Bol Japonez De Vită
Rețeta bolului japonez de vită este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 690 calorii, 45g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați short, sake, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Gyudon Japonez (Bol De Vită), Bol de vită în stil japonez, și Carne de vită japoneză și tăiței bol mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 4 litri, aduceți 3 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
2
Adăugați orez și sare. Acoperiți și reduceți focul la foc mic, apoi gătiți până aproape fraged, 15 minute. Opriți focul și lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute înainte de a pufni cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
3
Într-o tigaie mică, aduceți sosul de soia, zahărul, sake-ul și 3/4 cană de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)Pere Feliate, Bine Scurse (câte Conserve Fiecare)
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
4
Se ia de pe foc și se rezervă.
5
Într-o tigaie de 10 inci la foc mare, gătiți ceapa în ulei până începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
6
Adăugați carne de vită și continuați să amestecați timp de 2 minute, apoi adăugați 1/2 cană de sos de soia și amestecați până când carnea de vită este gătită, cu 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
7
Împărțiți orezul în 4 boluri. Se acoperă cu carne de vită, sos rămas și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
8
Serviți cu ghimbir, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista