Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Zuppan Inglese. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 314 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica gălbenușuri de ou, tort alimente înger, coniac, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zuppan inglese, Panini Inglese, și Zuppa Del Sol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți zahărul și gălbenușurile într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până la galben pal. Adăugați treptat făina, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Încălziți laptele la foc mediu-mare într-o cratiță medie și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți). Adăugați treptat laptele fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Gatiti amestecul la foc mediu pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Tigaie
3
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
4
Puneți 1/4 cană cremă în fundul unui vas de suflet de 2 litri sau compot. Aranjați o treime din feliile de tort într-un singur strat peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Cremă
5
Combinați grenadina, Drambuie, coniacul și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grenadină
Drambuie
Coniac
ROM
6
Ungeți amestecul de grenadină peste felii de tort până se udă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grenadină
7
Întindeți 1 1/4 căni de cremă peste felii de tort. Aranjați o treime din feliile de tort într-un singur strat peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Ungeți amestecul de grenadină peste felii de tort până se udă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grenadină
9
Combinați 1 1/4 căni de cremă și ciocolată și întindeți-le peste felii de tort. Aranjați feliile de tort rămase peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Periați cu amestecul de grenadină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grenadină
11
Întindeți crema rămasă peste feliile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Se presară cu migdale. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.