Zmeură Jell-O Parfaits
Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 79 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați afine, zmeură, jeleu de zmeură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cremă De Zmeură Jell-O Parfaits, Jell-O ciocolată-Unt de arahide Parfaits, și Salată De Jeleu De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați jeleul într-un castron de dimensiuni medii și amestecați 1cupă de apă clocotită. Se amestecă până se dizolvă complet, aproximativ2 minute.
Se amestecă 1 cană de apă rece ca gheața.Amestecați ușor zmeura.
Cu o oală de supă, împărțiți amestecul între 4 pahare de vin sau boluri mici de desert. La frigider pentru4 ore pentru a seta.
Întindeți 2 linguri de topping biciuit peste fiecare întărit
Jell-O cu o spatulă mică.Se acoperă cu 1/4 cană de afine.