Ziti la cuptor cu curcan și Pesto
Rețeta Ziti coaptă cu curcan și Pesto ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 7 minute. Această rețetă face 20 de porții cu 142 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pesto și cârnați coapte Ziti, Curcan La Cuptor Ziti, și Ziti la cuptor cu cârnați dulci de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°; ungeți un vas pătrat de 8 inci. Gatiti ziti in apa clocotita, sarata pana aproape al dente, aproximativ 7 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Cald 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa; saut până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă în Turcia și saut 1 minut.
Se amestecă roșiile și se condimentează cu sare și piper. Fierbeti, amestecand, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute.
Combinați ricotta, 1 cană mozzarella, 1/4 cană parmezan și pesto într-un castron; condimentează cu sare și piper.
Se întinde 1/2 din ziti în vas; se acoperă cu 1/3 din sos.
Se întinde cu amestec de ricotta și se acoperă cu ziti și sos rămase.
Se presară cu brânză rămasă; stropiți cu 1 lingură. ulei.
Coaceți până la bule, aproximativ 30 de minute.