Zinfandel-piept de vită fiert cu ceapă și cartofi ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 422 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.53 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi, walla walla și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Zinfandel-coaste scurte de vită fierte cu piure de rozmarin-păstârnac, Friptură de vită înăbușită în Zinfandel, și Coaste Scurte De Vită Fierte Zinfandel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Presărați carnea de vită cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper Negru
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carne de vită în tigaie; gătiți timp de 8 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți carnea de vită din tigaie; acoperiți și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, ceapă, zahăr și 1 linguriță cimbru la tigaie. Gatiti 20 de minute sau pana cand ceapa este frageda si se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Ceapă
Zahăr
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați usturoi, morcovi și țelină; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
9
Puneți carnea de vită deasupra amestecului de ceapă; se toarnă amestecul de vin peste carnea de vită. Se acoperă și se introduce în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți la 325 timp de 1 3/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
În timp ce amestecul de carne de vită gătește, puneți cartofii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați 3/4 linguriță sare, 1/4 linguriță cimbru, ulei, oregano și ardei roșu; aruncați pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Jeleu
Cimbru
Rola
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Scoateți carnea de vită din cuptor; întoarceți carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Așezați cartofii pe raftul inferior în cuptor. Acoperiți carnea de vită; reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Coaceți cartofii și carnea de vită la 325 timp de 45 de minute sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Scoateți carnea de vită din cuptor; acoperiți și păstrați la cald. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Așezați cartofii pe raftul din mijloc în cuptor; coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când sunt crocante și marginile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Scoateți carnea de vită din tigaie; tăiați bobul în felii subțiri.
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tournon Mathilda Shiraz. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.