Zimbrul prăjit cu sos de tigaie catifelat este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,28 USD pe porție. O porție conține 272 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de coriandru măcinat, chimen măcinat, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de Hamburger de bizon în sos de legume, Friptură De Bizon Fiert Cu Bere, și Friptură de oală cu sos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați chimenul, boiaua, usturoiul, coriandrul și 1 1/2 linguriță. sare. Frecați friptura cu 1 lingură. ulei și amestec de condimente pat peste tot friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Chimen
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Într - un cuptor olandez sau alte grele 5-la 6-qt. oală, căldură 1 lingură. ulei la foc mediu. Prăjiți maro pe toate părțile, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, adăugând încă 1/2 lingură. ulei la jumătatea rumenirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Transferați friptura pe o farfurie și ștergeți oala cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați 1/2 lingură. ulei în oală, puneți friptura înapoi în oală și prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă înregistrează 135, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați friptura pe o tăietură cu margini și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
7
Adăugați 1 lingură rămasă. uleiul și făina la oală și, la foc mediu, bateți 1 până la 2 minute pentru a găti făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Grăsime De Porc înapoi
8
Bateți în pasta de roșii. Bateți încet bulionul de vită și aduceți la foc mic. Gatiti sosul pana se ingroasa usor, batand frecvent, 7-9 minute. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Bulion De Vită
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Feliați friptura subțire și serviți cu sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
* Disponibil la piețele Whole Foods și la cererea măcelarului.