Zesty Gazpacho

Zesty Gazpacho
Nevoie de un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan hor d ' oeuvre? Zesty Gazpacho ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de piper, oțet de vin roșu, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Vara. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încearcă Salată De Gazpacho Zesty, Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, și Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți roșiile, rezervând sucul. Într-un blender, acoperiți și prelucrați roșiile, castravetele, ardeiul verde și ceapa în loturi până se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați oțetul, cuburile de pâine și sucul de roșii rezervat în blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă peste amestecul de legume. Se amestecă uleiul, sarea, pudra de usturoi, piperul și sosul de piper. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 1-2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-

Vin recomandat: Manzanilla Sherry, Albarino, Verdejo

Manzanilla Sherry, Albarino și Verdejo sunt alegeri excelente pentru Gazpacho. Deși se spune că gazpacho este o pereche dificilă, toate aceste vinuri spaniole pot funcționa. Ai putea încerca Atlantis Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Atlantis Albarino
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mărul verde și fructele tropicale, cum ar fi ananasul. La gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește corpului său, făcându-l un vin foarte plăcut, plin de senzații. Acest vin delicios de crocant și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se efectuează în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează un raft pentru separarea drojdiei; ulterior, acesta suferă o stabilizare la rece, este filtrat și apoi în cele din urmă îmbuteliat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista