Zeppole cu sos de ciocolată

Zeppole cu sos de ciocolată
Zeppole cu sos de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 250 de calorii, 1g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, sare de mare, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Zeppole De Mere Cu Sos De Picurare De Jeleu, Zeppole de portocale și ciocolată, și Ciocolata Zeppole di San Giuseppe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Se amestecăcremă și miere într-o cratiță mică la foc mediu până când amestecul începe să baloneze;se toarnă peste ciocolată și se bate până se omogenizează.Păstrați cald. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
1
În vasul unui mixer cu suport montat cu o paletă, combinați făina și următoarele 6 ingrediente. Bateți la viteză mică până la aluatformează. Adăugați treptat unt, bătând până când este absorbit între adaosuri și ocazional zdrobind părțile laterale ale bolului. Creșteviteza la mediu și bate până se omogenizează șiglossy, aproximativ 3 minute. Răzuiți aluatul din paletă și părțile laterale ale bolului. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să crească timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
2
Se toarnă suficient ulei într-o oală adâncă și grea de 5 litri pentru a ajunge la o adâncime de 1 1/2" atașați un frythermometer pe partea laterală a oalei și încălziți uleiul la foc mediu până când ajunge la 325 cm.Gatiti, intoarcandu-va ocazional, pana cand zeppole suntaurit și gătit, aproximativ 4 minute perbatch. Folosind o lingură cu fante, transferațizeppole pe prosoape de hârtie; scurgere.Cerneti zaharul pudra peste zeppole sau puneti zaharul intr-o punga de hartie si adaugati zeppole; shakegently pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Serviți cu sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista