Zabaglione picantă cu căpșuni și ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 609 calorii. Dacă $1.9 pe portie cade în bugetul dvs., Zabaglione picant cu căpșuni și ciocolată ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin marsala, căpșuni, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Căpșuni Feliate Cu Grand Marnier Zabaglione, Zabaglione cu rubarbă, căpșuni și prăjituri de ghimbir, și Ciocolata Zabaglione.
Instrucțiuni
Pentru zabaglione: într-un bol mediu, bateți gălbenușurile de ou, vinul, zahărul și ardeiul cayenne.
Așezați vasul peste o tigaie cu apă clocotită ușor și bateți puternic până când este gros și spumos, 6 până la 8 minute. Pune deoparte.
Pentru sosul de ciocolată: reduceți tigaia cu apă la foc mic.
Așezați chipsurile de ciocolată și smântâna într-un castron mic.
Așezați vasul peste tigaia cu apă fierbinte și amestecați până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 5 minute.
Puneți sosul de ciocolată în 4 boluri mici de desert. Aranjați căpșunile feliate deasupra. Lingurați zabaglione deasupra căpșunilor și presărați cu nuci de fistic, dacă folosiți.