Wortel Sambal ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 236 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de apă, oțet distilat, chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Javanese și Nonya Sambal și orez prăjit cu Sambal, Rețetă Sambal Okra (degetele doamnei sambal), și Rețetă Sambal Udang (Sambal de creveți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți semințele din păstăile de cardamom și aruncați păstăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De Cardamom
Semințe
2
Combinați semințele de cardamom și chile într-o moară de condimente sau mortar și pistil; se macină într-o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Cardamom
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Combinați amestecul de cardamom, morcovul și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați oțet; reduceți căldura și fierbeți încă 30 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
5
Transferați amestecul într-un castron; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.